selamat datang..sila jenguk lagi ^_^

02 November 2014

sat saja dah November 2014

dituliS oleh ¥ α Ŋ α Đ z µ £ 0 komen ♥
ya Allah 
rindu sangat dgn blog sendu ku nih

lama btoi tinggalkan zaman taip2 tempek gambaq2 kat sini. cepat btoi masa berlalu dan berlalu.. last aktif masa tahun 2009. zaman anak 2. yang tak henti2 kisah pasal anak. maknanya 2009 -20014 = 5thn berlalu tanpa tinggalkan kenangan kat sini.

anak ke 3 fahim pun dah besaq dah
2 thn 7bln umuq dia
kakak eisya 6thn. thn depan nak masuk darjah 1
abg danish dah darjah 3

besaq dah anak2 mama

dah makin sensitif plak anak2 makin besaq
tgk balik gambar2 baby
sedih je
rindu anak2 kecik dulu

rakan2 blog alam maya pun entah ke mana
lupa ingatan abih
rakan2 di fb pun ada yg dah unfriend
apa2 pun tak apa lah
hak diaorg
mungkin ada yg tak suka apa yg kita buat terutama 
bila buat bisnes usahawan multilevel. 
apa pun semuanya telah tertulis rezeki situ.
alhamdulillah

10 April 2014

misi ambil lampu kipas

dituliS oleh ¥ α Ŋ α Đ z µ £ 1 komen ♥

1st round dah ambil lampu downlight sahaja dulu, nak ukur size2 lampu downlight pada siling plaster untuk satu rumah


dan ni 2nd round ambil lg


bukan ambik free
sebenarnya lampu2 ni dah lama beli dah siap bayar dah
masa tengah renovate siling plaster untuk bahagian ruang tamu dan ruang makan
disebabkan banyak sangat permintaan dari kontraktor yang tengah buat dkt rumah kami, jadi minta depa siapkan lepas raya cina je lah.


tak syok pulak kejan2 suruh siapkan rumah sendiri
disebabkan tak kalut nak masuk rumah baru
dari lepas raya cina sampai lah ke bulan april ni ha
baru sambung balik buat plaster siling


siap2 cat semua
barulah ambil segala lampu hiasan dan kipas2
ni untuk orang wiring pulak yang pasangkan 



lampu hiasan 11buah
kipas 5buah

nasibla tokei lampu tak marah 
pending lama sangat tlg simpan stok yang dah beli ni kat kedai dia

syg makcik/pakcik kecik

 

¥ α Ŋ α Đ z µ £ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea