selamat datang..sila jenguk lagi ^_^

boleh klik iklan di bawah

10 April 2014

misi ambil lampu kipas

dituliS oleh ¥ α Ŋ α Đ z µ £ 1 komen ♥

1st round dah ambil lampu downlight sahaja dulu, nak ukur size2 lampu downlight pada siling plaster untuk satu rumah


dan ni 2nd round ambil lg


bukan ambik free
sebenarnya lampu2 ni dah lama beli dah siap bayar dah
masa tengah renovate siling plaster untuk bahagian ruang tamu dan ruang makan
disebabkan banyak sangat permintaan dari kontraktor yang tengah buat dkt rumah kami, jadi minta depa siapkan lepas raya cina je lah.


tak syok pulak kejan2 suruh siapkan rumah sendiri
disebabkan tak kalut nak masuk rumah baru
dari lepas raya cina sampai lah ke bulan april ni ha
baru sambung balik buat plaster siling


siap2 cat semua
barulah ambil segala lampu hiasan dan kipas2
ni untuk orang wiring pulak yang pasangkan 



lampu hiasan 11buah
kipas 5buah

nasibla tokei lampu tak marah 
pending lama sangat tlg simpan stok yang dah beli ni kat kedai dia

27 March 2014

aktiviti cuti sekolah

dituliS oleh ¥ α Ŋ α Đ z µ £ 2 komen ♥
anak dara sorang 
punya suka coloring
beli 3 buah buku color dgn siap color tepi
berus pun sedia skali
1 buku dah siap habis color dah


bawa pi nursery
anak pengasuh pulak yang berkenan
pengasuh beli sebuah


mcmana nak dapatkan buku yang best ni
dkt mph bookstore
harga RM8.90 saje
mmg budak2suka sgt2

syg makcik/pakcik kecik

 

¥ α Ŋ α Đ z µ £ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea